En bodelning är aldrig rolig att behöva genomgå och speciellt inte om du har delat många år tillsammans med personen som du har älskat en gång, men du nu ska du skilja dig från. Det som händer under alla dessa år är att ni tillsammans har samla på er av massor av prylar och föremål och vissa av dessa vill ingen av er ha när det är dags att separera.

Det finns mycket information på nätet angående en bodelning vid skilsmässa för dem som vill ha det, men det kanske är så att ni är redan överens om hur ni vill dela upp era tillhörigheter. Då är det inga problem!

Sedan gäller det bara för er att komma överens om vad som ska göras med de saker som ingen av er vill ha. Då finns det många sätt att gå till väga, som bland annat att ta hem en auktionsfirma för att se om något är värt pengar som ni sedan delar mellan er.

En annan sak ni kan göra med övriga bohaget är att sälja det på egen hand via er egen loppis eller rent av skänka bort dem till dem som behöver saker. Det går också att lämna in föremålen till en loppis och någon annan får nytta av era ratade saker.

Det som ligger på topp fem-listan över prylar som ingen av parterna vill och lämnas in på loppis är: prydnadsföremål, tavlor, kläder, köksföremål och böcker, som paret har fått eller skaffat sig i ett svagt ögonblick och som ingen av er vill ha längre.

Därför är det perfekt för de par som vill sätta bo att besöka en loppis eller auktion för att göra fynd till sitt nya hem och för en billig peng. Det gör att inga saker går till spillo och att alla är nöjda och belåtna samtidigt!